The Trendy Store

Feestdagen inspiratie: plus size dames

Ook voor de plus size dames hebben wij een prachtige feestdagen collectie ingekocht. Ben jij nog opzoek naar een feestelijke outfit voor de kerstdagen en oud en nieuw? Bekijk dan eens onze nieuwe collectie! Wij willen je graag een handje op weg helpen. In dit artikel laten wij je onze favorieten zien met enkele combinatietips, lees je mee?

Tuniek Glitters 

Veel dames vinden een tuniek erg fijn om te dragen. Een tuniek valt net over de heupen, waardoor hij mooi afkleedt. Speciaal voor de feestdagen hebben wij een tuniek met glitters ingekocht. Draag de tuniek op een coated legging of tregging, leuk laarsje eronder en jij hebt een stralende outfit! De tuniek is one size en is draagbaar tot en met maat 46. 

Lederlook Legging

Wanneer je een jurkje of tuniek draagt, maakt een lederlook legging de outfit helemaal af. Het is stoer en net even wat anders dan een standaard legging of panty. Na de feestdagen kun je deze legging ook lekker doordragen, met bijvoorbeeld een sweaterdress of lang vest! De lederlook legging is verkrijgbaar in maat 38 tot en met maat 48.

Blouse Glitterkraag

Draag je liever een outfit met een broek deze feestdagen? Bekijk dan eens onze blouse met glitterkraag. Door de glitterkraag is deze blouse perfect voor een feestelijke gelegenheid! Vind je alleen een blouse te koud? Draag er dan een vestje of blazer overheen. Zo blijft de kraag zichtbaar én ben je lekker warm gekleed. De blouse is one size en is draagbaar tot en met maat 46.

Tuniek Ballen met sjaaltje

Liever geen zwart tijdens de feestdagen? Kijk dan naar deze tuniek met stippenpatroon. De stippen zijn in verschillende kleuren, perfect voor dames die graag meer kleur in haar outfit willen. De tuniek wordt geleverd samen met een bijpassend sjaaltje. Lekker warm en gekleed! De tuniek is verkrijgbaar in beige of grijs. De maat is one size, deze is draagbaar tot en met maat 46.

Welk item is jouw favoriet?